Over Liff mini pool

Liff mini pool is een dynamisch zwembadbedrijf uit de Antwerpse Kempen. Harde werkers met de focus op een goede service en kristalhelder water! Doorheen de jaren onderscheiden we ons steeds meer in energiezuinige en onderhoudsvriendelijke zwembaden. Maar we begrijpen ook de nood aan mini pools. Tuinen worden kleiner of men woont graag in de stad, maar een gezond buitenleven is nog steeds van groot belang. Onze zwembadfirma transformeert iedere buitenruimte om tot een oase van ontspanning, met onze hoogwaardige plunge pools.

image

Configureer nu jouw Liff mini pool

Whatever your qualification is - we got you!

image

Mini Pool.com

Experts
Om uw project te realiseren, werken we samen met Mini Pool, dé innovatieve speler op het gebied van kleine monoblock zwembaden.
Kwaliteit
Met een focus op hoogwaardige materialen, stijlvolle ontwerpen en gebruiksgemak, brengen wij samen de perfecte mini-zwembadervaring naar uw thuis.
Samenwerking
Door onze krachten te bundelen met Mini Pool, hebben we de expertise en ervaring van twee vooraanstaande bedrijven samengebracht.

Ons team

Bouwkundige experts
U kan zelf uw zwembad samenstellen. Wij zorgen voor een perfecte plaatsing, de technische knowhow en een correcte opvolging.
Hoff projecten
Wie wij juist zijn? Het team van Hoff! De afgelopen jaren hebben wij erg veel ervaring verworven in de meest uitdagende projecten. Neem gerust een kijkje naar onze bekroonde projecten op hoffprojecten.be .
Klant is koning
Met ons team staan we graag dichtbij onze klant. Een open communicatie is belangrijk voor een goede service.

Klaar voor jouw mini pool?

Neem contact met ons op!

Contact Informatie

Grotebeekstraat 23, 2340 Beerse
image