FAQ

Algemeen

Een klein zwembad biedt verschillende voordelen, vooral voor mensen met beperkte buitenruimte of specifieke behoeften.

Een monoblock zwembad is een type zwembad dat als één geheel wordt geproduceerd en geïnstalleerd. Het wordt ook wel een monobloc of prefab zwembad genoemd. In tegenstelling tot traditionele zwembaden, waarbij het zwembad ter plaatse wordt gebouwd met behulp van verschillende materialen, wordt een monoblock zwembad in de fabriek geproduceerd als één voorgevormd stuk.

Het onderhouden van je zwembad is essentieel om ervoor te zorgen dat het water schoon, veilig en aangenaam blijft om in te zwemmen.

De vergunningen die je nodig hebt voor de bouw van een zwembad kunnen variëren afhankelijk van de specifieke regelgeving en bouwvoorschriften in jouw lokale gemeente, provincie of land. Hier zijn enkele veelvoorkomende vergunningen die je mogelijk moet verkrijgen: Bouwvergunning: In veel gevallen is een bouwvergunning vereist voor de aanleg van een zwembad, met name als het gaat om ingegraven zwembaden. Deze vergunning zorgt ervoor dat jouw project voldoet aan de bouw- en veiligheidsnormen van jouw gemeente. Bestemmingsvergunning: Het kan zijn dat je een vergunning nodig hebt op basis van het bestemmingsplan van jouw eigendom. Sommige gebieden hebben specifieke regels met betrekking tot het gebruik van land, waaronder het bouwen van een zwembad.

De kosten voor het aanleggen van een klein zwembad variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de grootte van het zwembad, het materiaal, het ontwerp, de accessoires en de lokale arbeidskosten.

Configureer nu jouw Liff mini pool

Whatever your qualification is - we got you!

image

Klaar voor jouw mini pool?

Neem contact met ons op!

Contact Informatie

Grotebeekstraat 23, 2340 Beerse
image